DeportesGalerías de fotosÚltima hora

Amigable entre os veteranos do C.D. Rúa e do Bragança en terras lusas

Co 5-4 no marcador remataba o partido disputado na tarde do 17 de xuño en Portugal

Unha semana despois de levantar no campo do Aguillón a flamante Copa, os veteranos do C.D. Rúa desprazábanse ata terras portuguesas para disputar o primeiro dos dous partidos amigables que cada ano xogan cos veteranos do Brangança. Un partido que tiña lugar na tarde do 17 de xuño.

Tal como esplican dende a fila ruesa, os portugueses dominaron con rotundidade a primeira metade mantendo a vantaxe de 2 goles a 0 ata o descanso. “A maioría son xogadores que militaron na primeira división portuguesa”, asegura David Pérez, e iso nótase. Con todo, na segunda parte o Rúa lograba estabilizarse chegando a empatar, ata que de novo o Bragança volvía adiantarse. “No minuto 80 démoslle de novo a volta ao marcador empatando a 4 goles pero na úlitma xornada, nun córner, ganaron o partido”, explica o dianteiro rues.

Con goles de David Pérez, Marcos Yáñez, Fito e Hugo, o mellor xogador do encontro foi o porteiro, Carballal, que “fixo un partidazo”, di David, aínda que neste tipo de encontros o resultado é o de menos, destacando a deportividade entre ámbolos dous equipos e a relación que ao longo dos anos conseguiron forxar, rematando a xornada cunha cea de confraternidade. “Os nosos equipos son xa como unha familia e agradecémoslle o trato recibido esperando a súa visita para o partido na Rúa, que será en setembro ou outubro”, conclúe David.