1-3 no campo do Aguillón entre o Rúa-Valdeorras CF e o CD Unión

O conxunto valdeorrés baixa ata o noveno posto a seis partidos para o final de liga

As lesións seguen sen dar tregua ao equipo feminino de fútbol da Rúa (con varias titulares todacas) que vén de perder tres puntos en casa. Co 1-3 se resolvía o partido correspondente á xornada 20ª, disputado no tarde do 22 de abril no campo do Aguillón ante o CD Unión.

As visitantes adiantábanse no marcador anotando dous goles nos primeiros cinco minutos do encontro e deixando tocadas ás rapazas de Ricardo Basteiro que non lograban marcar ata o minuto 54, xa na segunda parte. Con todo, o gol de Ana B foi insuficiente par superar ás coruñesas que sentenciaban o partido cun terceiro gol.

Con esta derrota o Rúa-Valdeorras CF descende ata o noveno posto da liga a falta de seis partido para o final da competición. O próximo partido será no campo do Santiso.